Een Tevreden klant aan het woord!

Image

OP EN TOP IN ORDE MET PERFECT EVENTS

Aan de hand van het IJsselsteinse evenementenbureau “Perfect Events” beleefden de medewerkers van ELMA bv uit Soesterberg een geweldig jubileum weekend.  2012 is het jaar dat ELMA haar vijfenzeventigste verjaardag viert. Daar hoort een gepast feest bij, waarvoor Perfect Events in maart 2011 voor het eerst in contact kwam met ELMA. Een twee daags feest vraagt immers om een flinke organisatie en daarbij is de professional, Perfect Events, hard nodig.

Bij ELMA was men dan ook zeer verbaasd dat na dit ene gesprek Perfect Events al in april 2011 met een voorstel kwam dat prima bij de wensen van ELMA aansloot en dat uitstekend zou passen bij de circa 100 te verwachten deelnemers. Het programma bevatten voor ieder wat wils.

 

Goed overleg

Het overleg over het jubileum weekend verliep bijzonder plezierig. Voor ieder probleem had Perfect Events een oplossing. Problemen bestonden niet alles kon, behalve invloed op het weer. Dat is zelfs voor Perfect Events onmogelijk, maar men zorgt vervolgens zonder dat de deelnemers er ook maar iets van merken voor de perfecte oplossing.

De feestavond zou op het forteiland bij IJmuiden stijlvol geopend worden met een huizenhoge champagnefles, maar helaas stak de heftige wind hier een stokje voor. Perfect Events zorgden alsnog voor een goed alternatief, de ballonnen gingen in een net en tijdens de geweldige muziek van de trommelaars gingen de ballonnen alsnog alle kanten op, mee met de wind.

Door de wind konden ook de volgende ochtend helaas een aantal activiteiten geen doorgang vinden, te gevaarlijk. Hieruit bleek dat ook veiligheid dus hoog in het vaandel van Perfect Events staat. Het bureau zorgden voor geweldige spectaculaire oplossingen. De medewerkers van ELMA genoten volop, ondanks de harde wind van het zaterdagochtend spektakel.

 

Korte impressie

Het jubileum weekend begon op 8 juni bij ELMA in Soesterberg. Om half 1 stond er een heerlijke lunch klaar die in het zonnetje genuttigd kon worden.  Met bussen gingen de medewerkers naar IJmuiden om aldaar meteen deel te nemen aan het Yukigassen. Sneeuwballen gooien op strand, en dat in juni, wat een ervaring. Na het inchecken in het hotel ging de gehele groep per watertaxi naar het forteiland bij IJmuiden. Een geweldige feestavond met eten, muziek, dansen en vooral veel gelach maakten deze avond compleet.

De volgende ochtend konden de ELMA mensen varen met hoge snelheid over de golven, disc golfen, boogschieten of laser gamen in de duinen.  Voor elk wat wils.

Na de lunch stond er een geweldig teambuildings activiteit op het programma, de Construction Challenge. De 96 deelnemers van ELMA waren in acht groepen verdeeld die elk een voertuig moesten bouwen onder leiding van een teamcaptain. Via de captain werden diverse opdrachten doorgespeeld aan de teams waarmee de groepen amuletten konden verdienen, die later tijdens de finale bonustijd op te leverde. Per team waren twee personen druk in de workshop bezig om een wapenschild te maken. Aan het einde van de Construction Challenge ging het erom welke groep met zijn voertuig de snelste tijd kon neerzetten. Een geweldig spektakel, waarbij alle acht de voertuigen uiteindelijk goed konden rijden.

Ter afsluiting van het weekend was er in Strandtent Zeezicht een barbecue en konden de fans van oranje naar de wedstrijd Nederland – Denemarken kijken.

Een bijzonder geslaagd evenement, waarvoor de dank van ELMA groot is naar Perfect Events uit IJsselstein. Met dit bureau werd het een bijzonder geslaagd weekend.

Plaats een reactie