Communicatie; de sleutel tot succes (2/2)

Nieuwsgierig naar uw eigen unieke communicatie kracht?

Dat is precies wat Perfect Events samen met 7 Life Languages u kan bieden. Vanmiddag heeft u op een unieke manier kennis gemaakt  met 7 Life Languages en Perfect Events.

Perfect Trainingen

Perfect Events is exclusief samenwerkingspartner van 7 Life Languages, een methode die de individuele communicatiekracht van mensen in kaart brengt. Hiervoor hebben we een nieuwe tak ontwikkeld: Perfect Trainingen.

Bedrijfsuitje Plus

Perfect Events staat bekend om het organiseren van personeelsuitjes en bedrijfsevenementen met een extra dimensie. 7 Life Languages is dé manier om praktisch met uw medewerkers of relaties aan de slag te gaan, en en passant de wederzijdse communicatie te verbeteren.

Wanneer inzetbaar?

– Als u wilt investeren in uw communicatie
– Wanneer u merkt dat de één een andere ‘taal’ spreekt dan de ander
– Wanneer u onmiddellijk handvatten wilt om verzuim tegen te gaan
– Wanneer u met onze Talentscan in één dag inzicht wilt krijgen hoe u de aanwezige talenten in uw team krachtig kunt inzetten in uw organisatie.
– Wanneer u de visie en het unieke karakter van uw onderneming duidelijk wilt communiceren
– Wanneer u nieuwe inzichten wilt krijgen over branding en marketing

Inspirerend communicatie evenement

Door middel van workshops gaan we op zoek naar effectieve communicatie. Coaches en adviseurs staan klaar om door middel van oefeningen en individuele feedback aan de slag te gaan met uw communicatiekracht. In een team of als individu. In overleg met u verzorgen wij inspirerende en unieke evenementen die perfect aansluiten op uw communicatieprofiel.

Plaats een reactie